AHA-peeling Neostrata

Neostratas AHA Peeling är i särklass en av de bästa kemiska peelingarna som finns på marknaden!

Peelingen löser upp de döda hudcellerna på hudytan och man får därmed omedelbart en fantastisk lyster i huden! Peelingen går även ner på djupet för att stimulera kollagen/elastin till nybildning och öka cellfördelningen. Det är alltså en behandling där du får ett omedelbart resultat som bara blir bättre och bättre de närmaste veckorna!
Peelingen hjälper till att motverka fina linjer/rynkor, pigmentförändringar och solskador. Den är väldigt effektiv mot acne/fet och oren hud. Man kan till och med behandla seborroisk eksem och rosacea.
Det går att behandla ansikte, hals, dekolletage, armar, händer och nagelband. Även en kortare applicering under ögonen för att stärka vår allra tunnaste hud vi har.
Självklart kan man göra denna behandling som en engångsbehandling men vill du att vi kommer tillrätta med någon av ovanstående problem rekommenderar vi 3-6 behandlingar som en kur. Eller att alternera med annan behandling, t e x Dermapen (Microneedling).

För att förstärka effekten av peelingen rekommenderar vi varmt Neostratas effektiva produkter. Vi tar oss gärna tid att gå igenom vad som ger just dig det bästa resultatet!

Själva behandlingen går relativt snabbt, efter förberedande rengöring, penslas glykolsyran på huden. Den ligger på mellan 2-5 min beroende på hur känslig hy du har. AHA-syran finns i olika styrkor, alla med extremt lågt pH-värde (ca ph 1) Därefter får du ligga med lämplig mask tills huden lugnat sig lite. Du kommer genast se en ny ”glow”. Behandlingen tar ca 30 minuter.