RRS Hyalift 75 Proactive – Skinbooster

Injicering som återfuktar och bygger upp huden med synliga resultat.

Detta är det nya alternativet för patienter som vill få ett naturligt och ungdomligt utseende.
Under det yttersta hudlagret finns en hinna och under denna ligger ett tunt lager fett som skyddar musklerna. Med tiden glider fettet nedåt pga gravitation.
RRS Hyalift 75 Proactive motverkar detta, där ansiktet får ett mycket jämnare utseende än med filler.
RRS Hyalift innehåller hyaluronsyra med mycket hög molekylärvikt, ca 2700-2900kDa. Därför är effekten långtidsverkande då den återställer hudens fuktbalans och motverkar ålderstecken, då den stimulerar hudens egna produktion av hyaluronsyra. Den innehåller 16 viktiga aminosyror, samt 6 kraftfulla antioxidanter.

Effekter:

Återfuktande hyaluronsyra av högsta kvalitet som binder fukt på djupet och hjälper till med kollagenproduktionen. Den kan hålla upp till 1000 gånger sin vikt i vatten, vilken gör den idealisk för att binda fukt i huden.

Åtstramande hudstruktur som stimulerar till ny kollagenbildning, samt elastin och fibrin.

Jämnar ut rynkor så at fina rynkor blir mindre synliga tack vare stamcellernas produktion. Behandlingen agerar med din egna vävnad och återfuktar huden för mer spänst och lyster.

Vårdande ingredienser med en cocktail av aminosyror och antioxidanter som skyddar, stärker och dessutom reparerar tidigare UV skador.

Intensifierar kollagenbildning ger en spänstigare hud. Under fyra till åtta veckor arbetar RRS Hyalift med att öka elastin- och kollagen produktionen. Detta ger en smidigare, jämnare och fastare hud.

Förebygger ålderstecken genom upprepande behandlingar med Hyalift-seriens unika formuleringar. Med åldern minskar hyaluronsyreproduktionen, vilket resultarar i att huden blir tunn och känslig. Med behandlingen kan du bromsa åldersprocessen.

Behandlingen görs vid flera tillfällen med 1-3 veckors mellanrum, 3-5 behandlingar.

  • Rekommenderas för patienter från 45+ år
  • Inga studier är tillgängliga för användning under graviditet eller minderåriga under 18 år.

Kundomdömen