Botox på Kungsholmen

Botox på Kungsholmen är framtagen från bakterien Clostridium botulinum. Muskelsammandragningar i ansiktet är resultatet av frisättningen av acetylkolin, signalsubstansen som ansvarar för neuromuskulär kommunikation. Upprepade muskelspänningar och sammandragningar kan leda till bildandet av fina linjer och rynkor i pannan, runt ögonen och på andra platser.

Att injicera Botox i musklerna som orsakar rynkor blockerar tillfälligt nervimpulser. Detta slappnar av musklerna och minskar rynkor som gör att ansiktet ser strängt eller upprört ut. Resultatet är en fräsch och mer ungdomlig look. Många upplever också ett subtilt men tydligt lyft av ögonbrynen efter att ha behandlat pannan med Botox. Denna effekt förstärker ögonbrynets naturliga båge och ger ett ljusare utseende till ögonen.

Boka tid för estetisk behandling med botox på Kungsholmen här!

Fördelar med Botox

Trots att det främst är känt som en rynkorbehandling har Botox revolutionerat behandlingen av en mängd olika tillstånd relaterade till nerv-muskelinteraktion. Det kan behandla oftalmiska spastiska störningar (muskelryckningar), bromsa hyperhidros (överdriven svettning) eller hjälpa till med en överaktiv blåsa.

  • Avlastar spänningar i käklinjen och ansiktet
  • Behandlar överdriven svettning under armarna
  • Förbättrar självkänsla och kroppsuppfattning
  • Hjälper till att lösa hängande ögonbryn
  • Kan lindra muskelspasmer i nacken och andra ställen
  • Verkar mot ögonryckningar
  • Minska smärta från migränhuvudvärk
  • Släta ut rynkor i övre ansiktet, speciellt runt ögonbrynen och pannan
  • Återställ ett ungdomligt utseende
Lämpliga kandidater för Botox på Kungsholmen

Lämpliga kandidater för Botox-behandling är vid god hälsa och vill släta ut linjer och rynkor i ansiktet. Dessa inkluderar vanligtvis pannrynkor och rynkor runt ögonen. Om du är osäker på om de rynkor du vill behandla är lämpliga för Botox, fråga under din konsultation. Om dina ansiktsrynkor inte beror på muskelspänningar kommer vi att rekommendera alternativa behandlingar.

Din personliga konsultation med oss

Om du är intresserad av Botox på Kungsholmen så erbjuder vi ett empatiskt uppträdande. Vi tar oss tid under den första konsultationen för att lära känna varje patient och förstå deras ultimata estetiska mål och förväntningar. Vi kommer att svara på alla dina frågor och diskutera Botox och andra behandlingar som kan hjälpa dig att nå dina mål.

För att uppnå optimala resultat från Botox krävs exakt placering av injektionerna och en grundlig förståelse för dosering. Vi hjälper dig gärna att hitta den perfekta kosmetiska behandlingen för dig.

Förberedelse

Undvik blodförtunnande medel. Dessa inkluderar receptfria läkemedel som acetylsalicylsyra och ibuprofen samt växtbaserade kosttillskott som fiskolja, ginseng och vitlök.

Ät mat rik på vitamin K som grönkål, bladgrönt och spenat.

Avstå från rökning så mycket som möjligt. Rökning medför många hälsorisker och bör alltid undvikas. Om det inte är möjligt att sluta, avstå åtminstone från rökning några dagar före och efter dina Botox-injektioner.

Kommer jag att se konstigt ut efter behandlingen?

Botox är en behandling som är starkt beroende av teknik och kunskap hos leverantören för att uppnå optimala resultat. En certifierad behandlare med erfarenhet av Botox på Kungsholmen kan leverera resultat som ser helt naturliga ut. Undvik som patient att få Botox från någon med tvivelaktiga meriter för att undvika oönskade resultat.

Boka tid för Botox på Kungsholmen hos oss redan idag!

Kundomdömen