Infuzion Stockholm

Infuzion är en kombination av fillers och skinbooster. Den har nu funnits ett tag men känns ändå fortfarande som revolution då det gör möjligt att föra in 5 ml hyaluronsyra i huden på 20 minuter utan nål!

Infuzion behandling i Stockholm

Med Infuzion kan man behandla fyra olika zoner; ansikte, hals, dekolletage och händer. Det går även att fokusera på specifika problemområden som mörka ringar under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar, rynkor runt munnen samt för att få lite fylligare läppar. Behandlingen ger omedelbar effekt; fina linjer och mindre rynkor fylls ut, huden blir återfuktad på djupet och får en jämn och fin yta med lyster.

I metoden används ett serum som heter Cytocare 532. Det innehåller hyaluronsyra och hela 52 olika vitaminer och mineraler. Med hjälp av serumet får huden otroliga mängder fukt vilket stimulerar produktionen av kroppens naturliga proteiner, elastin och kollagen. Proteinet är det som gör huden fyllig, elastisk och fräsch.

Serumet appliceras i ansiktet med hjälp av en roller och galvanisk ström (jontofores) som slussas ned 3mm djupt i huden. Applikationen når dermis (varje enskild cell) via hårfolliklarna och svettkörtlarna. Eftersom den också är helt utan nålar kan man då behandla även känsliga punkter i ansiktet. Huden får ett omedelbart och hållbart resultat!

Vi rekommenderar tre behandlingar med en veckas mellanrum för att resultatet ska räcka i sex månader. Sedan krävs bara en behandling var sjätte månad för att hålla uppe det fina resultatet.

Du kan inte göra denna behandling om du har pacemaker, aktiv herpes eller svår akne.

Multifuzion 

PS. För en solskadad och/eller mognare hud rekommenderas en kombination av Dermapen 4 och infuzion., en sk. Multifuzion. Behandlingen ger ytterligare effekt då Infuzion kan tränga djupare ner i huden efter Microneedling med Dermapen 4. Det utförs alltså först innan Infuzion tar vid. Så om du upplever att din hud åldrats lite väl fort eller tycker att solen tagit ut sin rätt är en Multifuzion perfekt. Den stimulerar produktionen av din huds naturliga proteiner och ger dig en instant hudåtstraming!

 

Hudföryngring med Infuzion behandling  i Stockholm

Istället för att genomlida rodnad, svullnad, nålstick, bedövning, smärta och blåmärken kan du alltså behandlas med metoden Infuzion. En kombination av effekterna som fillers och skinbooster ger, men utan biverkningar och utan smärta!.

På Ung För Evigt erbjuder vi individanpassade hudvårdsbehandlingar och injektionsbehandlingar som vi går igenom noggrant med våra kunder. Vi är måna om att det ska vara tydligt vad behandlingen innebär och vad produkterna vi rekommenderar bör resultera i, så att man känner sig väl omhändertagen och vet vad man betalar för.

Känner du dig osäker på vad du bör välja kan du boka en kostnadsfri konsultation hos oss!

Kundomdömen