Infuzion Stockholm

Infuzion är en revolution som gör det möjligt att föra in 5 ml hyaluronsyra i huden på 20 minuter utan nål. En jontofores.
Behandlingsmetoden sker med hjälp av en strömladdad kula som rullas på hudytan. Samtidigt förs hyaluronsyra in i dermis via hårfollikeln och svettkörteln. Mindre rynkor fylls ut och huden får en jämn fin yta med lyster.

Infuzion behandling i Stockholm

Fyra olika zoner går att behandla; ansikte, hals, dekolletage och händer. Det går även att fokusera på specifika problemområden som mörka ringar under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar, rynkor runt munnen samt för att få lite fylligare läppar. Behandlingen ger omedelbar effekt. Fina linjer och mindre rynkor fylls ut. Huden blir återfuktad på djupet och får en jämn och fin yta med lyster.
För ultimat och hållbart resultat (6 mån) rekommenderas en behandlingskur på tre behandlingar med en veckas mellanrum. Därefter behövs endast en underhållande behandling var sjätte månad.

Du kan inte göra denna behandling om du har pacemaker, aktiv herpez eller mycket akne.

PS. För äldre kunder rekommenderar jag en kombination av Dermapen och infuzion.

Hudföryngring med Infuzion behandling  i Stockholm

Infuzion är en helt ny nålfri behandlingsmetod där hyaluronsyra förs ner i huden som tar bort mindre rynkor, motverkar åldrande hud och huden får en jämn fin yta. Ung För Evigt erbjuder vi individanpassad hudvård och olika injektionsbehandlingar. Kontakta oss idag!

Kundomdömen