Fillers i Stockholm

För dig som funderar på att förbättra och/eller föryngra ditt utseende, erbjuder Stylage ett komplett och högklassigt sortiment med olika fillers, för att kunna med skräddarsy behandlingarna så att de passar just dina behov. Stylage är den tredje generationens filler. Alla Stylages hudfillers innehåller, förutom det Hyalyronsyra också antioxidanten Mannitol som resulterar i mindre svullnad och rodnad och dessutom bryts fillern långsammare ned i huden, än andra.

Utvecklingsteamet med biokemisten Estelle Piron och bioteknikern Guy Vitally i spetsen, som utvecklat och patenterat Stylage, har en mycket lång erfarenhet av produkter baserade på hyaluronsyra för läkemedels- och estetikindustrin. År 2007 grundades Laboratoires Vivacy i La Ravoire i Frankrike och idag produceras där ett brett utbud av högkvalitativa produkter som exporteras till över femtio länder.

*Mannitol är en helt naturlig antioxidant som finns i bl.a. frukt och grönsaker. Stylage klassas som den tredje generationens hudfiller, bestående av hyaluronsyra; ett kroppseget ämne, den används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller konvalescens. Stylage, har längre hållbarhet än alla andra typer av fillers ex. Restylane, Juviderm, Dermavisc mm.

Stylage i Stockholm

Lite om de olika sorterna och användningsområden:

Stylage S
Fyller ut fina linjer i panna och runt ögon och ovan läppen ”rökrynkorna”, skapar läppkonturer, samt fyller ut ärr efter t.ex. akne.

Stylage M
Fyller veck och djupare linjer som glabella (argrynka), nasolabialveck (veck från näsa till mun), läppar.

Du bör inte vara förkyld, ha aktiv herpex eller ha annan infektion vid behandling. Ej heller vara gravid eller amma.

Fillers med Stylage i Stockholm – Återskapa volym i ansiktet

Genom injektionsbehandlingar med fillers kan man återskapa eller bygga volym i ansiktet. När vi åldras avtar kollagenproduktionen i huden och vår nybildning av hyaluronsyra går långsammare. Filler fungerar bra med att behandla bland annat glabella, nasobialveck, rökrynkor, kindben mm.

Läppförstoring med Stylage fillers i Stockholm

En injektionsbehandling med fillers är ett tryggt och säkert sätt att återskapa volym i ansiktet samt fylla och forma läppar. Med fillers får man tydligare konturer, tydligare båge eller en korrigering för att skapa harmoni.  Har du fler frågor eller funderingar kring läppförstoring med fillers eller någon annan av våra behandlingar så boka in dig på en konsultation så berättar vi mer om vad vi kan göra för just dig. Boka tid för behandling av fillers i Stockholm här.

Så går det till

Se mer

Kundomdömen