Stylage Filler

För dig som funderar på att förbättra och/eller föryngra ditt utseende, erbjuder Stylage ett komplett och högklassigt sortiment med olika fillers, för att kunna med skräddarsy behandlingarna så att de passar just dina behov. Stylage är den tredje generationens filler. Alla Stylages hudfillers innehåller, förutom det Hyalyronsyra också antioxidanten Mannitol som resulterar i mindre svullnad och rodnad och dessutom bryts fillern långsammare ned i huden, än andra.

Utvecklingsteamet med biokemisten Estelle Piron och bioteknikern Guy Vitally i spetsen, som utvecklat och patenterat Stylage, har en mycket lång erfarenhet av produkter baserade på hyaluronsyra för läkemedels- och estetikindustrin. År 2007 grundades Laboratoires Vivacy i La Ravoire i Frankrike och idag produceras där ett brett utbud av högkvalitativa produkter som exporteras till över femtio länder.

*Mannitol är en helt naturlig antioxidant som finns i bl.a. frukt och grönsaker. Stylage klassas som den tredje generationens hudfiller, bestående av hyaluronsyra; ett kroppseget ämne, den används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller konvalescens. Stylage, har längre hållbarhet än alla andra typer av fillers ex. Restylane, Juviderm, Dermavisc mm.

Du bör inte vara förkyld, ha aktiv herpex eller ha annan infektion vid behandling. Ej heller vara gravid eller amma.

Lite om de olika sorterna och användningsområden:

Stylage S
Fyller ut fina linjer i panna och runt ögon och ovan läppen ”rökrynkorna”, skapar läppkonturer, samt fyller ut ärr efter t.ex. akne.

Stylage M
Fyller veck och djupare linjer som glabella (argrynka), nasolabialveck (veck från näsa till mun), läppar.

Kundomdömen