Om Ung för evigt

Jag heter Caroline Tesch och äger Ung för evigt. Jag är sjuksköterska och barnmorska och utför samliga behandlingar vi erbjuder, förutom de behandlingar under kategorin Feelgood. Jag har genomgått alla tänkbara utbildningar som rör Stylage (filler), Botox och NeoStrata och har stor erfarenhet med dessa behandlingar och produkter.

I december 2021 fick jag sällskap av min tidigare kollega Sofia Bjurman, som är Cidescodiplomerad hudterapeut och bokstavligen brinner för att få fantastiska resultat! Hon har över 20 års erfarenhet vilket gör att hon nu relativt enkelt kan ge dig en indikation på vad du kan förvänta dig av en viss behandling. Hon var en av de första som arbetade med Dermapen i Sverige och har därmed fått mycket erfarenhet med alla tänkbara indikationer. Senaste 8 åren har hon arbetat på en privat plastikkirurgiklinik och jobbat nära dermatologer med medicinsk hudvård och samlat på sig stor kunskap.

Huden kräver mycket kärlek här i Sverige; vårt vinterklimat erbjuder mycket varierande luftfuktighet som tär på huden och nu när vi fått varmare somrar solar vi mycket mer än vanligt. Vi rekommenderar darför att alternera behandlingar för bästa resultat och att inte göra långa uppehåll med hudvård/behandlingar. På Ung för Evigt har vi behandlingar du kan göra året om för att ge din hud kontinuerlig omvårdnad och därmed alltid känna dig pigg och fräsch!

Vi har valt att arbeta med de absolut bästa produkterna och kunna kombinera dem med våra noga utvalda behandlingar för bästa resultat!

Välkommen!

Boka tid för behandling på Flemminggatan 99,  c/o Zax & CO.

Har du frågor kan du ringa eller maila:

Caroline: 0768-80 25 20 email: caroline@ungforevigt.se
Sofia: 0707-22 74 21 email: sofia@ungforevigt.se

 

Kundomdömen