Fillers på Kungsholmen

Om du tappar volym i ansiktet eller hittar nya ansiktsrynkor kan du vara en bra kandidat för fillers på Kungsholmen. Denna injektionsbehandling hjälper till att återställa förlorad volym och släta ut rynkor för ett mer ungdomligt utseende utan kirurgiska ingrepp.

Om du är intresserad av fillers på Kungsholmen, tveka inte att kontakta oss redan idag idag för att boka in din första konsultation.

Vad är fillers?

De flesta av de fillers som vi erbjuder är gjorda av en hyaluronsyragel utformad för att återställa volymen till huden. Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne som spelar en viktig roll i hudens volym och smidighet. Eftersom syran finns naturligt i huden, kräver inte sådana fillers allergitestning, och resultaten är omedelbara.

Under din konsultation kommer vi att lyssna på dina önskemål och bekymmer och hjälpa dig att välja fillers som är bäst för just dig. Varje filler är något annorlunda, och en kan vara bättre än en annan för ett specifikt problem.

 

Vad kan fillers behandla?

Fillers på Kungsholmen kan användas på en mängd olika sätt. Några av de vanligaste användningsområdena inkluderar:

  • Icke-kirurgisk näsoperation
  • Kind- eller hakförstoring
  • Korrigering av ringar under ögonen
  • Läppförstoring
  • Minskning av nasolabialveck
  • Sjunkna tinningar eller kinder

Fillers kombineras ofta med andra procedurer, såsom botox. De kan också kombineras med kirurgiska ingrepp som ansiktslyft.

Vem är en bra kandidat för fillers på Kungsholmen?

Män och kvinnor i alla åldrar kan dra nytta av en behandling med fillers. Yngre kvinnor brukar vilja få fylligare läppar eller högre kindben med hjälp av fillers, medan äldre kvinnor vill minska rynkor samt återställa ungdomlig volym.

Män kan ha nytta av icke-kirurgisk hakförstoring, och fillers kan också användas för att skapa intrycket av en starkare käklinje. Dessutom kan en skicklig behandlare minska mäns linjer, rynkor och håligheter på ett mycket naturligt och maskulint sätt.

Fillers innebär mycket liten risk när de utförs av en erfaren, styrelsecertifierad behandlare, och de kräver ingen återhämtningstid, vilket gör dem till ett attraktivt alternativ för många människor. Prata med oss för att se om du är en bra kandidat.

Hur länge håller fillers?

Hudfyllmedel kan hålla var som helst från sex månader till två år eller mer, beroende på:

  • Individuell metabolism
  • Placering av fillern
  • Typ av fillern

Tjockare fillers placerade djupare i huden, såsom Voluma, brukar hålla längre än mer ytliga fillers. Du behöver dock inte vänta på att en filler har lösts upp helt innan du bättrar på det om du inte blir nöjd med resultatet. Du behöver inte heller oroa dig för plötslig minskning av volymen när en filler löses upp; det sker väldigt gradvist.

Fillers på Kungsholmen: biverkningar

Det finns mycket få biverkningar förknippade med hudfyllmedel. De vanligaste är lätta blåmärken och svullnad. Vissa områden, såsom läpparna, svullnar mer än andra områden. Blåmärken, om de uppstår, kan lätt behandlas med is och brukar försvinna på bara några dagar. De flesta blåmärken kan täckas med smink.

Allvarliga biverkningar är extremt sällsynta och kan undvikas genom att helt enkelt besöka en erfaren injektor. Vi har aldrig sett en allvarlig komplikation från en hudfyllmedelsinjektion.

Kundomdömen